Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Wimans blogg

Innocent ser ut att få göra debut från start i MFF

Mittfältaren Bonke Innocent ingick i den elva Magnus Pehrsson matchade på träningen på torsdagen.

Inte helt oväntat ser det ut att bli en del förändringar när Malmö FF åker upp för att möta Sirius på söndag i en match som inte har någon avgörande betydelse för något av lagen.
Visserligen ville inte MFF-tränaren Magnus Pehrsson kännas vid att han redan har en startelva klar, men träningen inne på nya hybridgräset - de andra planerna är alltså så dåliga att MFF får bryta tanken att inte använda den nya anläggningen i höst - framstod ändå en tydlig tanke:
Fredrik Andersson - Andreas Vindheim, Lasse Nielsen, Rasmus Bengtsson, Anton Tinnerholm - Jo Inge Berget, Bonke Innocent, Anders Christiansen, Mattias Svanberg - Alexander Jeremejeff, Carlos Strandberg.
Detta tyder alltså på att ghananen Bonke Innocent, som värvades från norska Lilleström i somras, får chansen att visa upp sig från start för framtiden. Han har bara fått göra ett kort inhopp så här långt.
Han ser ut att gå in på Oscar Lewickis plats, vilket också rollmässigt är det logiska.
Att Mattias Svanberg och Alexander Jeremejeff får speltid känns också helt väntat. De har hela tiden stått nära speltid, Jeremejeff har fått mer än Svanberg.
Erdal Rakip är avstängd och Behrang Safari och Johan Dahlin indisponibla på grund av skador.
Läs alla artiklar om: Allsvenskan 2017: Sirius–MFF
Gå till toppen