Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Barnens pumpor sönderslagna i Arvika – igen

Även förra året vandaliserades pumporna i parken.Bild: Margaretha Aronsson
Förskolebarnens pumpor i stadsparken i Arvika har slagits sönder – för andra året i rad.
Utställningen har blivit något av en tradition inför halloween och är ett samarbete mellan stadsparken och kommunens förskolor. De allra flesta förskolorna brukar delta.
Margaretha Aronsson, som bor i Arvika, tog några bilder på pumporna och lade ut på Facebook. Hon är upprörd över tilltaget och tycker det är "förfärligt att man inte kan låta barnens konstverk vara ifred".
Förra året slogs de karvade och pyntade pumporna också sönder – vilket ledde till att några ångerfulla ungdomar till slut hörde av sig och skickade 1 500 kronor som förlåt till förskolebarnen, skriver Arvika Nyheter.
"Nu kommer min son att bli ledsen, vi hann inte dit och se dem", skriver en förälder i Facebookgruppen Arvika Nu.
"Om ni som saboterat detta läser det här så har jag ett budskap: Det är aldrig för sent att be om ursäkt. Hitta på något som kompensation för det ni gjort. Visa att ni ångrar er", skriver en annan.
Gå till toppen