Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

FCR:s sportchef: ”Har inte så stort utrymme att misslyckas med fler saker”

FC Rosengård har inte tagit SM-guld på två år – och har inte nått längre än Champions Leagues kvartsfinal. Då sätter sportchefen Therese Sjögran extra press på sig själv.
– Det känns inte som om jag har så stort utrymme att misslyckas med fler saker - om vi säger så, sa hon på FC Rosengårds presskonferens.

Therese Sjögran, FCR:s sportchef.
FC Rosengård har höga ambitioner. Spel i den damallsvenska toppen och spel i Europa har varit en självklarhet de senaste åren.
Men de två senaste åren har Linköping snuvat FC Rosengård på det allsvenska guldet.
Och Therese Sjögran är absolut inte nöjd. När Jonas Eidevall presenterades som ny tränare för laget förklarade hon också sin syn på saken – både om klubbens tränarval och sin egen situation.
– Både jag och Malin har erfarenheter av Jonas. Vi har fått massa förfrågningar, Vi är en populärt lag. Jag vet hur han var som tränare och har han utvecklats från det ser jag alla möjligeheter att för honom att lyckas, sa hon och fortsatte:
– Det känns inte som om det finns mer utrymme för mig att misslyckas.
Kan du utveckla?
– Ja, vi har inte vunnit på två år i rad. Och vi vill ju vinna, därför är utrymmet inte så stort..., förklarade hon under presskonferensen som sändes av direktsändes av Sydsvenskan.
Gå till toppen