Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Sverige

Ytterligare en död funnen under mordutredning

Ytterligare en person har hittats död i en bostad i Enebyberg norr om Stockholm. Den första personen hittades i fredags. Arkivbild.Bild: Johan Nilsson/TT
I fredags meddelade polisen att en person hade hittats död i en bostad i Enebyberg norr om Stockholm. Nu meddelar de att ytterligare en person har hittats död i bostaden.
En förundersökning om mord har inletts.
– Det är en kvinna i 20-årsåldern och en man i 50-årsåldern som har hittats avlidna i huset, säger Anders Bryngelsson, presstalesperson vid Stockholmspolisen.
Polisen inledde en teknisk undersökning på fredagen och det är oklart varför det andra dödsbudet har dröjt fem dagar. Det är inte känt om och i så fall hur de döda kände varandra. Polisen är i nuläget förtegen.
– Jag förstår att det verkar rörigt, men jag kan inte berätta mer. Nu jobbas det med utredningen, man sitter med teknisk bevisning och vittnesförhör och sammanställer. Förhoppningsvis får vi mer klarhet i närtid, säger Anders Bryngelsson.
Gå till toppen