Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Nyheter

Detta hände när du sov – snabbkoll på nattens nyheter

USA:s president Donald Trump vill ha dödsstraff för terrorattacken på Manhattan, tre människor har skjutits ihjäl inne i en Walmartbutik i Colorado, Beyoncé är klar för "Lejonkungen" – och Houston Astros tog sin första titel efter 55 år i Major League Baseball. Det är några av nyheterna som inleder den här dagen.

Trump vill ha dödsstraff för Saipov

Mannen som misstänks för terrorattacken i New York borde dömas till döden, twittrar USA:s president. Sayfullo Saipov har sagt att han känner sig nöjd med attacken på Halloween och att han ville döda så många som möjligt. Han ville även ha en IS-flagga på sitt sjukhusrum.
Läs mer: Trump vill ha dödstraff för Saipov

Tre ihjälskjutna i Colorado

Två män och en kvinna har skjutits till döds inne i en Walmartbutik i Colorado i USA. När polisen fick larm om skottlossningen uppmanades människor via Twitter att undvika området. Larmet kom vid klockan 18.30 lokal tid, enligt en lokal tv-station , som visade bilder på flera polisbilar och ambulanser på plats utanför butiken.
Läs mer: Tre ihjälskjutna i Colorado

Beyoncé klar för "Lejonkungen"

Nu är det klart. Beyoncé gör rollen som Nala i spelfilmsversionen av Disneyklassikern "Lejonkungen", som väntas ha premiär 2019. Ryktena har florerat länge och regissören Jon Favreaus har sagt att Beyoncé i rollen har varit hans högsta dröm. Sedan tidigare är det klart att Donald Glover spelar lejonet Simba och att James Earl Jones spelar Mufasa, samma roll som han gjorde i det tecknade originalet från 1994.
Läs mer: Beyoncé klar för "Lejonkungen"

Houston Astros tog sin första titel

Efter 55 år i Major League Baseball kunde Houston Astros ta sin första titel. Texaslaget slog Los Angeles Dodgers med 5–1 på bortaplan i den sjunde och avgörande matchen i World Series.
Läs mer: Houston Astros tog sin första titel
Gå till toppen