Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Inside Redhawks

Krämat ut allt ur Redhawks – här är nästa utmaning

Bild: BILDBYRÅN
Malmö Redhawks har verkligen krämat ut det mesta ur materialet, skrapat på botten av syltburken under skadeeländet. Det räckte till fem raka segrar. I Skellefteå tog det stopp. Västerbottningarna vann med 4–2, men det kunde ha varit betydligt värre för Redhawks räkning. Om vi ser till starten.
Skellefteå fick två snabba mål, det var mer godis än bus och Redhawks som en generös gäst. Men man vek inte ned sig. Utan kom tillbaka. Reducerade genom Jens Olsson. Max Görtz kvitterade.
Moralen var fortsatt hög och inställningen perfekt.
Skillnaden mellan lagen var emellertid lätt att skåda. Enkel att identifiera. Skellefteås landslagskedja med Joakim Lindström, Pär Lindholm och Oscar Möller dominerade och var drivkraften i hemmalaget.
Med forwards som Andy Miele, Rhett Rakhshani, Erik Forssell, Robin Alvarez och Nichlas Hardt på skadelistan, hade Redhawks inget motvapen.
Allt hårt arbete vill förstås Malmö Redhawks ta med sig in i nästa fas.
Så här skrev jag häromdagen: ”Utmaningen när de skadade spelarna återvänder, blir att bibehålla det hårda och uppoffrande jobbet. Para den nyfunna defensiva enkelheten med påfyllningen av offensiv skicklighet.”
Gå till toppen