Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Galen biljakt i Kävlinge – narkotikapåverkad smitare körde på rådjur

En misstänkt fortkörning i Kävlinge natten till tisdagen slutade i en galen biljakt. Jakten tog slut vid Center Syd i Löddeköpinge efter att föraren kört på ett rådjur. Med sig i bilen hade den narkotikapåverkade föraren sin minderårige son.

Klockan 02 natten till tisdagen fick en polispatrull i Kävlinge syn på en bil som körde för fort. När man signalerade åt bilisten att stanna tryckte han gasen i botten och drog iväg i riktning mot Löddeköpinge.
Under biljakten körde föraren på ett rådjur innan polisen fick stopp på honom i höjd med Center Syd. Vid gripandet visade han tydliga tecken på narkotikapåverkan. Med sig i bilen hade han dessutom sin minderårige son. I bilen fann polisen en elpistol och en kniv.
Mannen misstänks för grov vårdslöshet i trafik och brott mot vapenlagen. Fler brottsrubriceringar kan tillkomma med tanke på viltolyckan och att han hade sin son med sig i bilen.
Gå till toppen