Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Zlatan till VM – vad tycker du? Rösta!

Zlatan Ibrahimovic till VM? En fråga som gäckar många. Men inte landslagsspelarna, vad det verkar.
– Det är väl ni som snackar om det för att sälja nummer och göra klick och det får ni fortsätta med, sa Mikael Lustig till Fotbollskanalen.

En som inte var intresserad av att diskutera Zlatan Ibrahimovic efter Sveriges playoff bragd var Janne Andersson. Den svenska förbundskaptenen markerade tydligt på presskonferensen efter matchen.
– Vi har ett lag som har uträttat en bragd under det här kvalet. Prata för tusan om spelarna som har utfört det här, sa Andersson enligt Expressen.
Läs också Magiskt, mäktigt och svårt att ta in
Janne Andersson fick frågan av italienska journalister hur Sverige kunde nå VM utan sin storstjärna.
– Jag jämför inte med hur det var tidigare. När Zlatan spelade så spelade man på ett sätt med en väldigt skicklig spelare och när han slutade fick jag hitta ett annat sätt att spela på, sa förbundskaptenen enligt Fotbollskanalen.
Spelarna var heller inte så sugna på att snacka om Zlatan Ibrahimovic.
Läs också Zlatans passning – vill han med till VM?
– Den frågan tar vi en annan gång, sa Sebastian Larsson till Sportbladet.
– Han är en bestämd person och har slutat. Först och främst får han öppna upp för det själv. Annars tycker jag inte man ska ha den diskussionen, sa Augustinsson till Sportbladet.
Före detta landslagsspelaren Kim Källström, numera tv-expert, menar att frågan är oerhört svår.
– Det är en svår fråga. Samtidigt känner man att det här laget har gjort något enormt, då kanske inte fokus ska ligga på Zlatan i kväll, sa Kim Källström i Breaking News.
Läs också Zlatan inför playoff: ”Sverige hade varit starkare med mig”
Kim Källström tillade sen:
– Jag tror att han är med.
Gå till toppen