Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Flera män misstänks ha våldtagit en kvinna på Södervärn i natt

Den kvinna som under natten utsattes för sexualbrott på Södervärn ska ha blivit våldtagen av flera män. Polisen vädjar om tips.

Polisen kallades vid 02-tiden till Södervärn i Malmö där en kvinna anmälde att hon utsatts för sexualbrott.Bild: Patrick Persson
Händelsen inträffade mellan midnatt och klockan ett under natten till onsdag, enligt polisanmälan. Flera män misstänks ha våldtagit en kvinna utomhus på Södervärn.
– Det är en vuxen kvinna, men jag vill inte gå in närmre på hur gammal hon är, säger Nils Norling, Malmöpolisens presstalesperson.
Hur många män ska det ha varit?
– Det går jag heller inte in på nu, men det ska ha varit flera för henne okända män, säger Nils Norling.
Läs också Misstänkt sexualbrott på Södervärn
Polisen har utfört teknisk undersökning på två ställen i området, säkrat spår och har knackat dörr i närliggande fastigheter för att söka vittnen.
Två platser på och vid Södervärn spärrades av med polis band och polispersonal. Vid 03.30-tiden undersökte polisen en av platserna som är belägen vid Södervärnsskolan. Den andra avspärrade platsen är belägen invid Södervärns busstation ett 80-tal meter bort.Bild: Patrick Persson
– Om någon känner till något, har hört eller sett något i samband med detta så vill vi att man hör av sig till polisen. Alla detaljer är jätteviktiga för att vi ska kunna sålla och pussla ihop information för att komma närmare vilka som har gjort det här, säger Nils Norling.
Under onsdagsförmiddagen fanns fortfarande inga misstänkta eller gripna. Brottsrubriceringen är grov våldtäkt.
Gå till toppen