Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Inside Redhawks

I väntan på Miele satt Redhawks kvar på bussen

Bild: BILDBYRÅN
Javisst, Malmö Redhawks kan peka på tjugo utvisningsminuter jämfört med Brynäs fjorton.
Men Gävlelaget ledde redan med 2–0 innan Redhawks fick syna botbänken första gången.
Nej, den stora skillnaden var att Redhawks satt kvar på bussen när Brynäs hoppade över ettans växel och startade på tvåan för att snabbt stegra.
Det grundlade Brynäs seger med 5–3.
Oskärpan stod i fokus för Redhawks under inledningen.
Andy Mieles spelartyp är lätt att älska. Han har tekniken, fantasin och farten, men det är ingen center som dominerar en matchbild i SHL. Väntar fortfarande på att Miele ska få en riktig fullträff. På allvar. Nu har det mest varit spridda skurar.
När frånvarolistan är lång: Erik Andersson, Nichlas Hardt, Niklas Arell, Erik Forssell, Oscar Alsenfelt och Cristopher Nihlstorp, då måste spelare som ska vara bäst kliva fram.
Typ Andy Miele.
Vi kanske såg rätt tendenser mot Brynäs, Miele gjorde Redhawks tredje mål i slutskedet, men uppryckningen grusades när han drog på sig en utvisning för hög klubba.
Av de prominenta forwardsvärvningarna fick Max Görtz göra sitt femte mål för säsongen (i fem mot tre). Däremot trampade Daniel Zaar alltjämt vatten. Jobbet var hyggligt, den sylvassa eggen saknades. Han hade så väl behövt komma med i protokollet (endast två mål än så länge).
Om Redhawks ska ta med sig något positivt, är det karaktären i laget. En känsla av att slaget sällan är förlorat. Det kommer att ge poäng i framtiden, även när spelet hackar.
Men man måste vara på skridskospetsarna från start.
Gå till toppen