Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Zlatan

Unitedlegendaren: Zlatan kommer locka fram det bästa ur honom

Zlatan Ibrahimovic är tillbaka. Det kommer sporra hans anfallskonkurrent Romelu Lukaku, trots Uniteds förre anfallare Andy Cole.
– Zlatan kommer att locka fram det bästa ur honom, säger han.

Andy Cole tror att Zlatan Ibrahimovic tillfrisknande kommer att lyfta Romelu Lukaku.Bild: Bildbyrån
Zlatan Ibrahimovic blev friskförklarad i förra veckan och fick hoppa in i 4-1-segern mot Newcastle. En av målskyttarna i den matchen var Romelu Lukaku, som gått mållös i sju raka matcher dessförinnan.
Läs mer: Zlatan efter comebacken: ”Tacksam att få spela fotboll igen”
Andy Cole tror inte det är en slump.
– Han har vetat att Zlatan kommer bli hel vid någon tidpunkt. Lukaku startade säsongen bra, men har haft det svårt i några matcher för att laget inte skapade så många chanser och inte spelade så bra. Men jag tror han kommer höja sig. Jag har inga tvivel på att detta kommer locka fram det bästa ur Lukaku, säger Andy Cole, som skrämde slag på motståndarförsvar som United-anfallare 1995-2001.
Läs mer: Mourinho: ”Vill inte göra en stor grej av Zlatan och Romelu”
Andy Cole dunkade in hela 121 mål under sin tid i klubben. Och han vet hur det är att ha någon som flåsar honom i nacken.
– Jag hade turen att ha en position i United som många ville ha, och den konkurrensen lockar fram det bäste ur en, säger Andy Cole till klubbens hemsida.
Läs mer: Då ska Zlatan självklart med till Ryssland
Sen är frågan om man ska se Zlatan Ibrahimovic som en konkurrent till Romelu Lukaku. Mot Newcastle fanns båda på plan samtidigt. Och tränaren José Mourinho har öppnat för att spela dem ihop.
– Jag vill inte göra en stor grej av dem. För jag kan spela Zlatan och Romelu, bara Zlatan, bara Romelu, eller ingen alls, sa portugisen i förra veckan.
Läs alla artiklar om: Fotboll: Champions League 2017/18
Gå till toppen