Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

MFF-podden: Cuplottning, fotbollsgala och MFF:s mediestrategi

MFF-podden är tillbaka med avsnitt 136. På en diger samtalsagenda står nyförvärvet Eric Larsson, MFF:s mediestrategi, cuplottningen, Fotbollsgalan, VM-aktuella MFF:are, TFF:s uppflyttning och summering av vårens allsvenska tips.

Max Wiman, Fredrik Lindstrand och Fredrik Hedenskog är tillbaka i studion för att prata om det som har hänt i och runt Malmö FF sedan den allsvenska avslutningen.
Värvningen av Eric Larsson diskuteras, liksom det sätt på vilket han presenterades. Vilka trupprörelser kan skymtas i övrigt? Oscar Lewicki till Brøndby? Arnor Traustason eller Emil Hallfredsson till MFF? Podden diskuterar sannolikheten.
Cuplottningen med Brommapojkarna, Dalkurd och Gefle bedöms som hyfsad, men inte alldeles enkel. Är det bra eller dåligt för MFF?
Fotbollsgalan hamnar också under lupp. Är det inte dags att förnya konceptet? Vad ska man läsa ut av att mästarlaget Malmö FF bara hade två spelare på plats? Guldbollen till Andreas Granqvist – var det rätt eller borde någon före detta MFF-spelare ha fått den?
Dessutom:
• Trelleborgs MFF-influerade uppflyttning till allsvenskan och hur det påverkar samarbetet mellan klubbarna.
• Vilka MFF:are – tidigare och nuvarande – kommer att spela i VM? Podden går igenom spelarnas möjligheter och chanser.
• Bokslut på poddens allsvenska tips från i våras – med en överraskad vinnare.
För att lyssna rekommenderar vi till exempel Podcaster eller Acast för iOS eller Beyond pod för android. Även andra podspelare som Podkicker och Pocket cast ska funka för android.
Det går också bra att klicka sig till Itunes och lyssna även om det brukar ta en stund innan avsnittet droppar in där.
Annars går det alldeles utmärkt att lyssna i spelaren ovan.
De 80 första avsnitten MFF-podden finns samlade här. Från avsnitt 81 och framåt finns allting här.
Gå till toppen