Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Fair Play klart för SM-final

Fair Plays damer bortabesegrade Upsala TK med 5-1 i elitseriens seriefinal och är klart för SM-final.

Den spelas på söndag 3 december hemma i Fair Play-hallen. Det troliga är att det blir Upsala som står för motståndet igen.
– Vi har fullt lag, ett härligt gäng som spelat riktigt bra, säger klubbchefen Janne Immonen.
Cornelia Lister och Anna Morgina var tillbaka i laget efter tävlingsspel i Indien.
– Hon är inte riktigt nöjd med insatsen där men hoppas fortfarande ta sig in topp 100 i dubbelrankingen. Hon har gjort ett grymt bra år oavsett, säger Immonen om sitt lagankare.
Det rutinerade paret tog hand om förstadubbeln och besegrade Fanny Östlund/Jasmina Tinjic i raka set, 6-2, 6-3. Chayenne Ewijk/Karen Barritza vann den andra dubbelmatchen efter en stabil insats mot Julita Saner/Julia Lövqvist med 6-2, 6-4.
I singelspelet fick Sydney Berlin och Frida Bostrand fortsatt förtroende. Bostrand utökade till 3-0 när hon vände och vann mot Julia Lövqvist i supertiebreak på fjärdesingeln. Segern var 15-åringens tredje raka under debutsäsongen i elitserien.
Karen Barritza slog Julita Saner på andrasingeln med 6-1, 7-6 och såg till att Fair Play hade ointagliga 4-0 inför de två avslutande singlarna. Cornelia Lister gjorde processen kort med Fanny Östlund på förstasingeln och vann i raka set, 6-2, 6-1.
Kvällens sista match blev en riktig långkörare. Sydney Berlin hade fyra matchbollar mot Ida Ferding, men förlorade den jämna matchen med 15-17 i supertiebreak.
Fair Play avslutar serien med hemmamatch mot Tabergsdalens TK på måndag. SM-finalen spelas kommande söndag.
– Vi har riktigt bra chans att vinna guldet igen om alla håller sig friska så nu gäller det att förbereda laget.
Gå till toppen