Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Här är alla artisterna i nästa års Melodifestival

Edward Blom, Jonas Gardell, Rolandz, Samir & Viktor, Mariette och Benjamin Ingrosso ska tävla i nästa års Melodifestival. Stjärnproducenten Jörgen Elofsson från Ängelholm gör debut i melodifestivalsammanhang och dessutom återvänder Malmöartisten Arash till tävlingen som låtskrivare. Men det enda skånska artistinslaget blir den sedan länge utflyttade Kikki Danielsson med låten "Osby Tennessee".

Livsnjutaren Edward Blom är klar för Melodifestivalen 2018 och ställs mot Kikki Danielsson och Kamferdrops. Deltar gör även Jonas Gardell, Jessica Andersson och Robert Gustafsson med skojdansbandet Rolandz.Bild: Henrik Montgomery/TT
Edward Blom blev till en oväntad sommarplåga när gruppen Tonsatt samplade hans glada utrop till låten "När man festar festar man". Nu fortsätter han i artistspåret och deltar i Melodifestivalen nästa år med bidraget "Livet på en pinne", meddelar SVT på en pressträff.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen