Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Sport

Målvakten storspelade när Höllviken tog tung bortaseger

Robin Johansson storspelade i Höllvikenmålet.
Höllviken tog en toppskalp när man bortabesegrade Pixbo med 3-2 i innebandyligan.
– En jättefin skalp, de ligger trea i serien. Men det var nog ändå inte vår största. Vi har ofta lite lättare mot Pixbo, när vi slog Linköping hemma var det ett lag vi aldrig tagit poäng mot, sa tränaren Ola Persson.
Men som förstås var väldigt nöjd.
– Det var viktigt för hela laget. Vi skapar lite andrum neråt inför derbyt mot Helsingborg på söndag. Vi hade en tung match mot Storvreta senast.
Pixbo ledde med både 1-0 och 2-1. Men Höllviken kom tillbaka och kvitterade och avgjorde i ett power play i tredje perioden genom Christoffer Andersson.
– Vi hade en jättebra känsla inför tredje. Pixbo anfaller med mycket folk. Men vi gör det taktiskt jättebra, är väl pålästa och sätter vårt försvarsspel. De har många chanser de inte sätter, vi är mer effektiva, sa Ola Persson.
Som ville lyfta det kollektiva försvarsspelet, men det var förstås omöjligt att inte ocks nämna målvakten Robin Johansson.
– Han gör en stabil match och tar det där lilla extra.
Apropå Storvreta så gjorde de sin plikt till slut på tisdagen. Låg under mot jumbon Thoréngruppen med 2-5 efter två perioder - gjorde sen åtta mål i sista.
– Alla resultat gick rätt för oss. Det ser ut som vi kan gå till vila efter Helsingborg med bra marginal neråt, sa Ola Persson.
Gå till toppen