Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Zlatan

Jansson om Zlatan i VM: ”Det är fifty-fifty”

Zlatan Ibrahimovic i VM? Pontus Jansson tror att det kan bli verklighet.
– Det är fifty-fifty i nuläget, säger den förre MFF-mittbacken.

Pontus Jansson hoppas att han får sällskap av Zlatan Ibrahimovic i Ryssland i sommar.Bild: Bildbyrån
Pontus Jansson lär finnas med i den svenska VM-trupp som reser till Ryssland nästa sommar. Får Leedsbacken bestämma följer Zlatan Ibrahimovic med.
– Om Zlatan vill komma tillbaka så kan man förstås inte säga nej till honom. Det är hans beslut. Vill han spela, kommer han förstås spela, men det är sex månader till VM, säger Pontus Jansson i en längre intervju med brittiska tidningen Daily Express.
Läs mer: Mourinho: ”Zlatan är inte skadad”
Pontus Jansson följer Zlatan Ibrahimovic efter skadecomebacken. Och tror att anfallsstjärnan kan omvärdera sitt nej till landslaget.
– Han får mer mer och mer matcher i Manchester, jag jag skulle säga att det är fifty-fifty i nuläget, säger han.
Pontus Jansson har alltid sett upp till Zlatan Ibrahimovic.
Läs mer: Då ska Zlatan självklart med till Ryssland
– Zlatan var alltid min idol för hans mentalitet och hur han trodde på sig själv. När jag var ung spelade han för Malmö, så det var enkelt att ha honom som sin favoritspelare.
– När jag började spela med honom i landslaget var det svårt att fortfarande ha honom som en idol, men jag har förstås alltid sett upp till honom och försökt lära mig av hur han är. Men mer som person än som spelare.
Läs alla artiklar om: Fotbolls-VM 2018
Gå till toppen