Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Wimans blogg

Malmö FF:s udda teaser inför dagens (?) spelarpresentation

Under december har Malmö FF en julkalender på Tradera där man varje dag fram till julafton auktionerar ut en spelartröja från året eller något annat MFF-föremål till förmån för välgörande ändamål (Ronald McDonald Hus och Henrik Superman, två saker som MFF stödjer sedan 2016).Men tröjan som auktioneras ut i dag den sjunde december är annorlunda. På bilden syns bara ett hörn av tröjan med en (!) stjärna och i texten står:"Buda hem matchtröjan som MFF:s nyaste spelartillskott använder i samband med pressfotografering och presentation. Spelaren skriver på för Malmö FF i december 2017 men är vid auktionens publicering ännu inte offentliggjord."
Är det någon som inte tror att det rör sig om Arnor Ingvi Traustason?
Inte så höga odds på att det blir en presentation under dagen? Eller väntar man för att trissa upp priset på tröjan...? Inte så troligt, va?
PS! Den första timmen efter att detta blogginlägg publicerats gick det ledande budet upp från 725 till 4050 kronor...det speglar nog mycket väl törsten efter nyförvärv in i Malmö FF, mer än själva tröjan, som alltså bara kommer att användas vid presentationen och är av årets utgående modell med en stjärna.
Läs alla artiklar om: Fotboll. Traustason klar för MFF
Gå till toppen