Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Fyra år efter olyckan: Michael Schumacher ”kämpar fortfarande”

Den tyske formel 1-legendaren Michael Schumacher "kämpar fortfarande" för att komma tillbaka efter sin svåra skidolycka för fyra år sedan, enligt Ferraris tidigare stallchef Jean Todt. Arkivbild.Bild: Shizuo Kambayashi/AP/TT
Den tyske formel 1-föraren Michael Schumacher kämpar fortfarande för att komma tillbaka efter sin svåra skidolycka för fyra år sedan, säger Ferraris tidigare stallchef Jean Todt.
Todt var på plats i Paris för att hålla tal när 30 förare, såväl tidigare som aktiva, valdes in i sportens Hall of Fame tidigare i veckan, skriver Expressen.
– Vi saknar Michael. Men han är fortfarande med oss och han kämpar fortfarande, sade Todt.
Även Schumachers manager Sabine Kehm var på plats för att representera den tyske föraren som valdes in tillsammans med bland andra landsmannen Nico Rosberg och de brittiska förarna Nigel Mansell och Damon Hill.
– Alla vet att Michael borde vara här och jag är säker på att han hade älskat att vara här, sade Kehm.
Michael Schumacher vårdas i sitt hem sedan hösten 2014. Uppgifterna om hans tillstånd i stort har varit knapphändiga.
Gå till toppen