Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Nobelpriset 2017

Matexpert: En rättfram och klassisk Nobelmeny

Den vegetariska förrätten sticker ut, men i övrigt domineras Nobelmiddagen av klassiska komponenter – på ett bra sätt, tycker matskribenten Lisa Förare Winbladh. – Vad ska man ha till lamm? Ja, det är gott med rosmarin, varför göra sig till? säger hon om varmrätten.

Jordärtskocka – innan den hamnade på Nobelbanketten. Arkivbild.

Bild: undefined

Annons

Pressad och torkad jordärtskocka med tillbehör till förrätt anser Lisa Förare Winbladh vara en djärv komposition med tanke på hur lite proteiner rätten innehåller.

Läs vidare med Digital!

8 kri veckan i 8 veckor

Läs Sydsvenskan för 8 kr/vecka i 8 veckor – därefter tillsvidare 129 kr/månad. Ingen bindningstid.

Säg upp när du vill.

Det här ingår i Digital

  • Fri tillgång till alla nyheter på sydsvenskan.se och i vår nyhetsapp.
  • Stjärnklubben med mängder av erbjudanden – spara tusenlappar!
  • Nyhetsbrev med de senaste nyheterna – direkt i mejlen varje dag.
Vi är en del av Bonnier News (559080-0917)
Betalningar hanteras av Klarna

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy