Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Nöje

Noel Gallagher hånar Jose Mourinho efter derbybråket

Den förre Oasis-gitarristen Noel Gallagher strör salt i såren på Uniteds portugisiske tränare.

Manchester United förlorade söndagens derby mot Manchester City, som valde att fira högljutt - med Oasislåtar. Detta ska ha fått Jose Mourinho att ta sig bort till Citys omklädningsrummet och beklaga sig över brist på respekt. En händelse som blev gnistan som satte igång ett storbråk.
Att City valde att spela just Oasis var knappast en slump.
Gruppens frontmän var Liam och Noel Gallagher, som både är stora City-supportrar. Bröderna har genom åren delat ut flera hugg mot ärkerivalen United.
På sin Instagram lade Noel Gallagher under tisdagen upp en bild på en rubrik om bråket och har pyntat den med skrattemojis och en samling nappflaskor - riktat mot Jose Mourniho, får man anta.
Noel Gallagher blev inför derbyt ombedd att välja ut vilka United-spelare han skulle kunna tänka sig se i City. Wonderwall-kompositören svarade att Marcus Rashford och David De Gea skulle platsa på bänken. Zlatan Ibrahimovic och övriga var han inte intresserad av.
– Bortsett från dem alla få göra te, den samlingen, sa Noel Gallagher.
Noel Gallagher har tidigare berättat om hur han förstört dåvarande Unitedspelaren och tillika Oasisfanet Wayne Rooneys gitarr, efter att denne bett att få den signerad.
Läs alla artiklar om: Fotboll: Premier League 2017/18
Gå till toppen