Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

MFF-podden: Magnus Pehrsson har höga målsättningar för 2018

Över en timmes snack med Malmö FF:s tränare Magnus Pehrsson avslutar året för MFF-podden.

MFF-podden avrundar 2017 med ett besök från Malmö FF:s tränare Magnus Pehrsson. Efter ett år på posten blickar han framåt mot nästa säsong, men bjuder också på en hel del analys av året som gick. Tillsammans med Max Wiman, Fredrik Lindstrand och Fredrik Hedenskog pratar MFF-tränaren om vad som var bra och dåligt – och framför allt varför.
Magnus Pehrsson gillar att prata fotboll, så det blir 68 fullmatade minuter för den MFF-intresserade. Här är några av punkterna i programmet:
Tränarskapet (5:20): Influenser från Europa, Pehrsson om sin egen roll och förändringarna under säsongen.
Säsongen som gick (11:00): Förväntningarna, misslyckandet i Europa och lagets förmåga att komma tillbaka efter motgångar.
Läget i laget (23:20): Den sociala sammanhållningen (”Få gånger jag har upplevt det i lag”), planeringen för 2018, förändringarna och frågetecknen i truppen, rekryteringsprocessen och nyförvärven.
Säsongen som kommer (41:50): Försäsongen med många spelare borta på landslagsuppdrag, Svenska cupen, allsvenska utmanare, vikten av att aldrig luta sig tillbaka och vara nöjd och mål för 2018.
För att lyssna rekommenderar vi till exempel Podcaster eller Acast för iOS eller Beyond pod för android. Även andra podspelare som Podkicker och Pocket cast ska funka för android.
Det går också bra att klicka sig till Itunes och lyssna även om det brukar ta en stund innan avsnittet droppar in där.
Annars går det alldeles utmärkt att lyssna i spelaren ovan.
De 80 första avsnitten MFF-podden finns samlade här. Från avsnitt 81 och framåt finns allting här.
Gå till toppen