Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

MFF om Carvalho: ”Varvat ojämna insatser”

Felipe Carvalho flyttar till Norge. Vålerenga blir ny klubbadress.
- Målet han gjorde mot Celtic har man fortfarande kvar på näthinnan, säger MFF:s sportchef Daniel Andersson till mff.se.

Felipe Carvalho jublar efter att ha avgjort bortamatchen mot AIK med sitt 1-0-mål på övertid i maj.Bild: JOHANNA LUNDBERG
Under måndagen rapporterade Sydsvenskan om att Vålerenga skrivit ett ettårskontrakt med Felip Carvalho, vars avtal med MFF går ut vid årsskiftet.
– I Felipe får vi en mittback med spetskvaliteter som fart, duellkraft och som är stark i båda straffområdena, säger Vålerengas sportchef Jørgen Ingebrigtsen till klubbens hemsida.
På tisdagen bekräftade även Malmö FF att mittbacken flyttar, utan att nämna Felipe Carlahos nya adress.
Läs också ”Klart det är sorgligt, men de har det ändå bra här”
Den 24-årige uruguayanen kom till MFF sommaren 2015 och gjorde ett viktigt mål för MFF i Champions League-kvalet mot Celtic.
Denna höst har mittbacken inte spelat alls på grund av en hälseneskada.
Totalt blev det 17 allsvenska matcher för Felipe Carvalho i Malmö FF.
– Carvalho kom hit som en ganska oprövad spelare och har varvat ojämna insatser med några väldigt bra prestationer. Målet han gjorde mot Celtic har man fortfarande kvar på näthinnan och han har på sitt sätt bidragit till de framgångar vi haft, säger MFF:s sportchef Daniel Andersson till mff.se.
Gå till toppen