Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Zlatan

Lagkamratens hyllning till Zlatan: ”Kommer göra många fler mål”

Juan Mata gläds åt Zlatan Ibrahimovic comeback. Och tror att svensken kommer lyfta Manchester United.
– Vi är så glada att han är tillbaka, säger spanjoren.

Zlatan Ibrahimovic dunkade in en frispark mot Bristol City i onsdags, hans första mål i Manchester United sedan Sunderland hemma den 9 april.Bild: DAVID KLEIN
Manchester United åkte överraskande ur ligacupen i onsdags mot Bristol City. Men Zlatan Ibrahimovic kunde åtminstone glädja sig åt både säsongens första match från start och mål. Svensken smällde in en frispark i den andra halvleken.
Läs mer:Forsberg och Zlatan bästa svenskar när fotbollsvärlden summerar 2017
– Han gjorde ett fint mål i onsdags på en välplacerad frispark. Man vet att ha kan skjuta väldigt hårt, som han visade, och han är ytterligare en spelare som kan göra mål. Jag är säker på att han kommer göra många fler mål och jobba hårt för laget under hela säsongen, säger den spanske mittfältaren.
Lagkamraten Juan Mata imponeras av Zlatan Ibrahimovic glöd att komma tillbaka.
– Det kräver förstås tid att komma tillbaka i fullt slag efter åtta månaders frånvaro. Men jag tycker han har gjort det bra. Han la ner ett stort jobb under sommaren och har tränat hårt med laget
Läs mer:Zlatan målskytt – men United skrällförlorade
Manchester United ställs på lördag mot Leicester på bortaplan i Premier League. I den matchen lär Zlatan Ibrahimovic vara tillbaka på bänken, då Romelu Lukaku väntas spela från start som anfallare.
Gå till toppen