Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Oscarsfavorit om gränslös kärlek

Den homosexuella kärlekshistorien "Call me by your name" har seglat upp som en stark Oscarskandidat. Vi träffade regissören Luca Guadagnino och stjärnorna Timothée Chalamet och Armie Hammer i Berlin.

"Call me by your name" utspelas 1983 i Italien och handlar om kärleksaffären mellan tonårskillen Elio (Timothée Chalamet), mitten, och akademikern Oliver (Armie Hammer), till höger. Längst till vänster Michael Sthulbarg, i rollen som Elios far.Bild: UIP
Ett prunkande Lombardiet med olivlundar och aprikosträd. Lata dagar med bad. Diskussioner om livet och konsten vid trädgårdsmiddagar där vinet flödar. En blyg romans som bultar under ytan. Och det är en romans med förhinder: den italienske tonårspojken Elio förälskar sig i en stilig amerikan, Oliver, som inte bara är flera år äldre, utan även hans pappas doktorand i antika studier.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen