Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Nichlas Hardt kan vara redo för comeback

Redhawks har det tufft med skadelistan. På frånvarolistan finns nu Carl-Johan Lerby och Frederik Storm, och även Christopher Nihlstorp, Niklas Arell och Erik Andersson som är långtidsskadade.

Angående Frederik Storm ville Redhawkstränaren Peter Andersson inte gå in på några detaljer under måndagen.
– Han kommer inte kunna vara med på den här sidan av nyår tror jag inte, sa Peter Andersson.
Carl-Johan Lerby skadades under senaste mötet mot Skellefteå. Enligt Peter Andersson kommer han nog inte spela på i alla fall två veckor.
– Det är inte hjärnskakning. Men det är på överkroppen kan jag säga.
Att döma av juldagens träning så kan Nichlas Hardt göra comeback mot Frölunda.
– Jag tyckte Hardt såg okej ut. Jag pratade med honom och han vill vara med, det är en bra signal. Det blir en dansk ut och en dansk in.
Inför hemmamatchen mot Frölunda lånas IK Panterns Tobias Ekberg in för att förstärka laget. Han fanns med under juldagsträningen.
– Det såg intressant ut, han är rörlig, har bra koll på läget och bra spelsinne. Han klarar av när det går fort, så det ska bli spännande att se honom och jag tror han kommer klara det bra.
Vem som kommer stå i Malmömålet hade Peter Andersson ännu inte bestämt direkt efter träningen. Oscar Ahlsenfelt som varit skadad fanns med på isen.
Gå till toppen