Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Höör

Spetsade styvdotterns mjölk – med kokain

En 37-årig man, bosatt i Höör, har dömts för att ha hällt kokain i styvdotterns glas med mjölk, skriver Skånska Dagbladet.

I början i oktober i år befann sig den 37-årige mannen ensam med den fjortonåriga flickan i deras gemensamma bostad i Höör. Han lagade mat åt dem bägge. När flickan smuttade på ett glas med mjölk tyckte hon det smakade konstigt.
Efter middagen hällde hon ut resten av mjölken i diskhon, det var då hon märkte spår av något som såg ut som rester av krossade tabletter. Pulvret skiftade i rosa och gult.
Hon tog med sig glaset till sitt rum och ringde sin syster, en stund senare kom den fjortonåriga flickans pappa till bostaden och tog med sig både sin dotter och glaset.
De valde att göra en polisanmälan och när glaset testades hos Nationellt forensiskt centrum påvisade provet ett resultat av kokain och en del ämnen som ingår i smärtlindrande preparat.
Mannen, som både hade kokain i blodet och i en annan lägenhet, nekar till att ha spetsat styvdotterns glas och bortförklarar saken med en ”ful ovana”.
Nämligen, att han brukar dricka mjölk direkt ur paketet och att det på den vägen kanske hamnat narkotika i paketet. Detta kan sedan ha spritt sig i ”minimal mängd” till styvdotterns glas.
Enligt det resultat Nationellt forensiskt centrum visade så var det inte någon ”minimal mängd”.
Mannen döms nu till fängelse i tre månader, för försök till misshandel samt narkotikabrott.
Gå till toppen