Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Sport

Höllviken föll i sudden

Höllviken kunde och borde avgjort matchen under ordinarie tid, men fick istället se hemmalagets Anton Hedin sätta avgörandet i sudden death efter en omställning sedan gästerna missat ett par lägen även i förlängningen.

Höllvikens tränare Ola Persson var besviken.
– Det var två tappade poäng tycker jag, vi hade inte de berömda marginalerna med oss idag.
Höllviken fick annars matchen dit man ville från start. Jönköping är bra på att spela runt bollen på egen planhalva och sänka tempot, men Christoffer Andersson satte 0–1 12:44 in i första perioden och lockade på så sätt upp hemmalaget högre upp i banan och öppnade upp spelet.
– Det är viktigt att få första målet mot dem och det fick vi ju och sedan hade vi lägen både vid 0–2 och 1–3 att avgöra, tyckte Ola Persson.
Istället reducerade Anton Hedin i mitten av tredje med ett löst skott från långt håll som letade sig in bakom annars duktige Robin Johansson i Höllvikens mål och två minuter innan slutet kom också 2–2.
– Vi var kanske lite dumdristiga där och ville avgöra istället för att hålla i bollen. Men man får ändå säga att Jönköping var skarpt när lägena dök upp, menade Ola Persson bistert.
Gå till toppen