Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Minst sju bostadsinbrott i Lund under julhelgen

Polisen i Lund har fått in anmälningar om en rad bostadsinbrott i anslutning till julhelgen.

Någon gång från den 22:e till den 23:e december bröts en lägenhetsdörr på Kastanjegatan upp. Tjuven tog sig in och stal bestick och flera olika smycken.
En lägenhet på Skarpskyttevägen fick påhälsning under perioden 22-26 december. Inbrottstjuven tog sig in genom en balkongdörr och stal en ring. Vad mer som eventuellt försvunnit är ännu oklart.
Under lillejulaftons eftermiddag gjordes ett inbrott i en bostad på Revingevägen i Södra Sandby, men inga uppgifter finns ännu om vad som kan ha stulits där. Samma sak gäller efter ett inbrott på Sakförarevägen på julafton, då en altandörr bröts upp.
Flera inbrott har gjorts på närliggande gator på Väster. Under julaftonens eftermiddag gjordes ett inbrott på Sättaregatan via en fönsterruta. På Hantverksgatan tog sig någon under perioden 18-26 december in genom ett källarfönster. Det eventuella bytet vid dessa inbrott är inte känt.
Någon stal silver, ljusstakar och guldsmycken på Bryggaregatan den 23-26 december, efter att ha tagit sig in genom villans källarfönster.
Gå till toppen