Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Wimans blogg

MFF-nyförvärvets ’desperata’ hälsning: ”Ge mig 2018 nu”

Inte bara supportrarna går i längtans tider - även de nya spelarna.

Världens längsta försäsong föregås ju av världens längsta vinteruppehåll. Det föranleder uppenbarligen en lång lidande väntan för många MFF-supportrar - utan också inte minst av nya spelare.
Det har snart gått två månader sedan säsongen tog slut och inte förrän den 8 januari drar MFF igång igen.
Det har föranlett två av MFF:s nya spelare att gå ut på Instagram och längta. Förmodar att det är balsam för själen och supportergodis för MFF-anhängarna att spana in både hälsningar i bild och ord. Ibland säger väl bilden mer än de få orden, dessutom.
Eric Larsson var den som blev MFF-klar först. Nu skriver han alltså lite humoristiskt desperat på Instagram "Ge mig 2018 nu" och har valt en extremt stajlad och förväntansfull bild att illustrera med:
Arnor Traustason är lite mer isländskt karg i sitt inlägg: "Counting down the days" och så ett timglas och en fotboll. Att han längtar efter att kliva ut på Swedbank stadion råder väl inga tvivel om...
Eric Larsson kommer så vitt jag förstår att vara på plats på Gamla idrottsplatsen den 8 januari 17.30 när den officiella träningen drar igång. Däremot dröjer Aronor Traustason. Han åker med Islands ligalandslag till Indonesien för två landskamper mot värdnationen 11 och 14 januari.
MFF börjar alltså med publikträningen i år. De fysiska testerna är först dagen efter.
Första matchen spelas mot Fremad Amager på Gamla idrottsplatsen den 20 januari.
Gå till toppen