Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Zlatan

Zlatans mörka sida: ”Arrogans spelar ingen roll”

Den sjunde januari har en ny fransk dokumentär premiär. Den handlar om Zlatan Ibrahimovic och flera fotbollsstjärnor medverkar i den, skriver Sportbladet.

Min mörka sida. Så heter den nya dokumentären om Zlatan Ibrahimovic som ska visas på fransk TV. För drygt en vecka sen släpptes delar av filmen och då reagerar Zlatan efter att ha utsetts till den mest arrogante spelaren, av tidningen L’Equipe.
– Ni säger att jag är arrogant, men fransmännen är kända för sin arrogans. Jag är precis som ni, så ni borde älska mig, sa Zlatan.
Nu har ännu ett klipp släppts, där samtalar Zlatan med förre Interkollegan Olivier Dacourt:
– Förmodligen är jag Sveriges bäste spelare genom tiderna. Det jag har gjort, har ingen gjort. Guldbollen, guldbollen i Sverige, den näst bäste har vunnit två gånger, hur många har jag?, frågar han Olivier Dacourt.
Zlatan berättar även att han inte är nöjd med svenska mediers behandling av honom. Att de attackerar honom istället för att försvara honom. Dacourt ställer frågan:
– Du kanske är för arrogant?
– Det spelar inte någon roll, säger Zlatan.
Dokumentären sänds den sjunde januari i Frankrike och förutom Oliver Dacourt så medverkar flera franska superstjärnor, som bland annat Thierry Henry och Franck Ribery.
Zlatan har vunnit guldbollen elva gånger.
Gå till toppen