Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Uppgifter: Malmö FF vill värva tillbaka Simon Thern

Erdal Rakip har lämnat och Anders Christiansen är på väg bort. Då kan MFF värva tillbaka Simon Thern för att täcka upp, enligt holländska uppgifter.

Simon Thern kan vara på väg tillbaka till MFF. Här en bild från när han spelade i den himmelsblå tröjan säsongen 2013-2014.Bild: Göran Barkfors / TT
Det är holländska feanonline.nl som skriver att MFF hört sig för om Simon Therns status. Enligt sajten ska Heerenveen dock vilja ha en övergångssumma för att släppa sin spelare.
Mittfältaren har kontrakt med Heerenveen fram till sommaren 2018, och klubben ska enligt feanonline.nl ha option på ytterligare ett år.
Läs också Uppgifter: Rakip skriver på för Benfica på fredag
Simon Thern skrev på för Malmö FF inför säsongen 2012 och spelade till och med säsongen 2014 då han lämnade klubben som Bosmanfall.
25-åringen har haft problem att komma till sin rätt i Heerenveen efter flera skador. Under förra säsongen var han utlånad till AIK, där han inte riktigt lyckades spela till sig en ordinarie tröja.
Läs också "Malmøs AC och Gent er en done deal"
Med Erdal Rakip förlorad (han väntas skriva på för Benfica på fredag) och Anders Christiansen på väg bort ser MFF ut att behöva stärka sitt mittfält. Klubben uppges även jaga Östersunds Fouad Bachirou.
Gå till toppen