Annons

Annons

Annons

Kultur

Bong
Nu gror det av fantasi på Kvarteret Åkern

När Kvarteret Åkern öppnade, hade ägaren och kocken Ivan Jurman grönsakerna i fokus. Ibland till och med så mycket att rätterna kunde bestå av inte så mycket mer än rotfrukt och buljong, vilket kändes lite väl spartanskt.

Det här är en recension.Analys och värderingar är skribentens egna.

Annons

Nu har han och hans köksteam jobbat in sig i både lokalerna och sitt eget koncept och funnit en balans mellan råvaror och kreativitet som fungerar riktigt bra. Ibland är maten helvegetarisk, ibland inte, det märks inte längre lika tydligt rent smakmässigt, eftersom ingen rätt får mer kärlek än någon annan under tillagningsprocessen.

0 kren månad

Läs för 0 kr i en månad.

Läs för 0 kr i en månad – därefter tills vidare 149 kr/månad. Ingen bindningstid. Säg upp när du vill.

Visa vad som ingår i Digital

Det här ingår i Digital

  • Alla nyheter på sydsvenskan.se
  • Nyhetsappen med pushnotiser
  • Nyhetsbrev med senaste nytt

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan