Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Pitch Perfect 3: Bara girl power på ytan

Rebel Wilson och Anna Kendrick.Bild: Quantrell D. Colbert

Pitch perfect 3

BIO. KOMEDI. USA, 2017. Regi: Trish Sie. Med: Anna Kendrick, Hailee Steinfeld, Elizabeth Banks, Brittany Snow, Anna Camp, Rebel Wilson. Åldersgräns: 11 år. Längd: 1.33.

Med utexaminerade Bellas, ny regissör, svekfulla fäder och Rebel Wilsons Fat Amy som action-hjälte kommer Pitch perfect-gänget tillbaka än en gång. Och det är, trots ett visst underhållningsvärde, ändå en gång för mycket.
Det verkliga livet utanför universitetet visar sig vara tuffare än väntat för det lyckade acapellagänget Barden Bellas.
När de möts igen på en återträff så dröjer det inte länge förrän de kliver av planet på en militärbas i Sydeuropa, för en välgörenhetsturné inför amerikansk militär.
Stiliga soldater, lyxiga miljöer och en tävling om vilken akt som ska få öppna för stjärnan Dj Khaled sätter förutsättningarna för att det ska bli som vanligt, och för att Bellas ska få kämpa sig hela vägen in i mål. Under tiden sätts vänskap och lojalitet på prov.
Man skulle kunna säga att "Pitch perfect 3" är girl power, en uppmaning till systerskap och att hitta sig själv – och att filmen därför ligger väldigt rätt i tiden. Man kan också säga att dessa budskap bara är en förklädnad, för i slutändan handlar det ändå mest om att vara snygg, sexig och att imponera på rätt kille, om han så är en dj, en pappa eller en man i uniform.
Mest tidsenliga är faktiskt Elizabeth Banks och John Michael Higgins, som de stenhårda och öppet sexistiska kommentatorerna som dokumenterar resan. Med det sagt så är det omöjligt att inte få en kick av de många musik- och dansnumren, som George Michaels "Freedom" eller Pinks "Get the party started".
Gå till toppen