Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Inside Redhawks

4-klöverns poängvåg gör avtryck för Redhawks

Daniel Zaar, Robin Alvarez, Jens Olsson och Fredrik Händemark.Bild: BILDBYRÅN
Visst är långa segersviter förenat med tabellkliv. Malmö Redhawks är fyra i SHL efter den sjätte raka vinsten : 6–3 mot Karlskrona på bortaplan. En trendspaning är att man har fått igång det som kallas för ”secondary scoring”.
Närmast normalt att Andy Miele har producerat sju av sina 25 poäng under den här segersviten. Superhete Rhett Rakhshani har också bidragit med sju (av totalt 24), trots att han bara spelade drygt fyra minuter av den förra matchen och helt missade mötet med Karlskrona.
Trendbrottet är att poängen börjar trilla in för spelare som fört en relativt anonym tillvaro i den här statistiken. Under segersviten har Robin Alvarez gjort sex poäng av sina totalt elva. Daniel Zaar har stått för fem och är nu uppe på fjorton.
Andra som har haft en god period under segerspannet är Fredrik Händemark med sex poäng av totalt femton och Jens Olsson med fem av en poängskörd på fjorton.
Den andra poängvågen ger avtryck i tabellen. Definitivt.
Gå till toppen