Fotboll

Tuff utmaning för Yeovil

League Two-klubben Yeovil möter Manchester United och Victor Nilsson Lindelöf, höger, i fjärde omgången av FA-cupen. Arkivbild.
En rolig men tuff hemmamatch. Det är vad som väntar League Two-klubben Yeovil i fjärde omgången av FA-cupen då laget lottades mot Manchester United.
Yeovil, som var lägst rankat av samtliga lag inför lottningen, har bara spelat ihop 27 poäng på 26 omgångar och ligger fyra från slutet i den brittiska fjärde divisionen. Manchester United, med Victor Nilsson Lindelöf och skadade Zlatan Ibrahimovic, är tvåa i Premier League.
Med Glenn Murrays mål i 87:e minuten ordnade Brighton fortsatt spel i cupen. Hemmamötet med Crystal Palace slutade med en 2–1-seger, och i nästa omgång väntar Middlesbrough.
Premier League-klubbarnas matcher: Liverpool–West Bromwich, Peterborough–Fleetwood/Leicester, Huddersfield–Birmingham, Notts County–Wolverhampton/Swansea, Cardiff/Mansfield–Manchester City, Southampton–Watford, Bournemouth/Wigan–Shrewsbury/West Ham, Newport–Tottenham och Norwich/Chelsea–Newcastle.
FA-cupens fjärde omgång spelas den 26–29 januari.
Gå till toppen