Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
MFF

Nu är det klart - Fouad Bachirou presenteras efter lunch

Sydsvenskan har nu bekräftat från en källa med mycket god insyn att Fouad Bachirou verkligen är klar för Malmö FF.
Sportbladet gick ut med uppgiften redan i går kväll, men då dementerade Östersunds ordförande Daniel Kindberg med eftertryck att det var klart, att det ännu återstod detaljer i förhandlingarna mellan Malmö FF och Östersund. Detta trots att det i Bachirou kontrakt ska ha funnits en utköpsklausul, men som uppenbarligen var svårtolkad.
Nu ska allt vara klart, Bachirou är på plats i Malmö och ska även ha skrivit under det personliga kontraktet och genomgått läkarundersökning.
Enligt de uppgifter Sydsvenskan fått är det planerat att övergången offentliggörs direkt efter lunch.
Fouad Bachirou är 27 år gammal och född i Frankrike, men representerar landslagsmässigt det lilla öriket Komorerna. Han är central mittfältare med sina främsta egenskaper i ett stort passningsspel och en förmåga att sätta igång spelet samt att vinna tillbaka bollen. Han har inte gjort sig känd som en poängspelare, utan är noterad för ytterst få mål och assist.
Han har varit i Östersund sedan 2014. Proffskarriären inleddes i PSG:s organisation innan Bachirou flyttade till skotska Greenock Morton som höll till i andradivisionen. Han spelade där mellan 2010 och 2014.
Läs alla artiklar om: Fotboll: MFF 9 januari
Gå till toppen