Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Franco anklagas för sextrakasserier

Tidningen New York Times ställer in ett evenemang med skådespelaren James Franco. Beslutet fattades efter att flera kvinnor anklagat honom för sexuella trakasserier och övergrepp, skriver The Hollywood Reporter.

James Franco. Arkivbild.Bild: Richard Shotwell/AP/TT
Flera kvinnor vittnar om att James Franco tvingat dem till sexuella handlingar och pressat dem att vara nakna framför kameran.
Evenemanget som New York Times ställer in är ett panelsamtal om filmen "The disaster artist" som skådespelaren och hans bror, Dave Franco, skulle ha deltagit i.
– Med anledning av kontroversen kring de senaste anklagelserna är vi inte längre bekväma med att fullfölja den planen, säger en representant för tidningen till The Hollywood Reporter.
James Franco själv nekar till anklagelserna.
– Det jag har hört stämmer inte, men jag stöttar helt och fullt att människor öppnar upp eftersom de inte haft en röst under så lång tid. Jag vill inte tysta dem på något sätt, säger han i "The late show with Stephen Colbert".
Det var under Golden Globe-galan i söndags som flera kvinnor anklagade skådespelaren på Twitter. På galan fick James Franco en statyett i kategorin bästa manliga huvudroll i en komedi/musikal för sin roll i "The disaster artist". Under galan visade han sitt stöd till uppropet "Time's up".
Gå till toppen