Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Dygnet runt

Malmö Lives Wiehe-satsning får flera extraföreställningar

Malmö Live har kallat Mikael Wiehe-föreställningen för sin största satsning någonsin. På scen syns Wiehe själv tillsammans med, Nour El Refai, Edda Magnason och Malmö symfoniorkester. Och intresset har varit stort – redan innan premiären sätter Malmö Live nu in tre extraföreställningar.

Edda Magnason, Mikael Wiehe och Nour El Refai.Bild: Anna Bank Lars Brundin Julia Lindemalm
Föreställningen ”... har du sett världen” har premiär på Malmö Live den 8 mars och är en berättelse om Malmö berättad genom Mikael Wiehes låtar. Förutom Mikael Wiehe själv syns Nour El Refai i rollen som en ung Wiehe och Edda Magnason som kommer att sjunga hans låtar.
Läs mer: Stjärnfylld föreställning när Malmö Live satsar på Wiehes historia
Nu står det klart att Malmö Live sätter in tre extraföreställningar av ”... har du sett världen”.
– Vi är glada över den här möjligheten att lägga till tre nya föreställningar. Det är en unik föreställning som inte kommer igen, och vi vill såklart att så många som möjligt ska få chansen att se den, säger Karin Karlsson, programchef på Malmö Live Konserthus, i ett pressmeddelande.
Extraföreställningarna blir matinéföreställningar och kommer att spelas klockan 14 den 10 mars, 17 mars och 7 april. Biljetterna släpps tisdag den 16 januari.
Håll koll på Malmös nöjesliv – följ Dygnet Runt på Facebook
Läs alla artiklar om: Musikföreställningen "…har du sett världen"
Gå till toppen