Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Himma

Utvalt: 7 prylar som ändrar tonen på din inredning

Krispiga vita och pastelliga toner är bland vårens första färger 2018. Trenden går mot mer pasteller. Vi har valt ut de första prylarna bland vårens nyheter.

Norska Northern lighting har sedan starten för tolv år sedan designat belysningsarmaturer. Nu tar de steget över till möbler och inredning och kortar därmed sitt namn till Northern. Den första kollektionen lanseras under Stockholm design week den 6 februari.
Lekfull lampa passar lika bra i barnrummet som i hallen. Lampan är tillverkad i vit keramik med små hål som släpper ut ett mjukt ljus, Ballong, 299 kronor, Mio.
Vill du pricka in en av vårens trender? Satsa på prickar. Åhléns bäddar med prickigt påslakanset, 199 kronor.
Stora porslinskannor i romantisk stil är en vårnyhet hos Rusta. Kannorna finns i tre kulörer, 149 kronor/styck.
De runda vaserna Spring vilar på kulörta glasbottnar. Den transparenta kulan kan vinklas så att öppningen hamnar på sidan, från 59 kronor, Lagerhaus.
Den finns i många hem och olika miljöer. I år fyller Ikeas klassiska hylla Ivar 50 år. Serien består i dag av 29 olika kombinerbara delar. Nu firar man födelsedagen med att utöka serien med skåp och tillbehör i vitlackad metall, 795 kronor.
Gå till toppen