Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Redhawks

Stjärnan förlänger med Redhawks: ”Riktigt roligt”

Fredrik Händemark är en av Malmö Redhawks viktigaste spelare. Nu har han skrivit på ett nytt kontrakt – för ytterligare en säsong.
– Det ska bli riktigt roligt att få fortsätta vara en del av det här laget och den resa som vi startat här i Malmö, säger Händemark i ett pressmeddelande.

Malmö Redhawks Fredrik Händemark.Bild: LUDVIG THUNMAN
Fredrik Händemark är en av succéspelarna som kommit till Redhawks via Pantern. Dalkarlen är fostrad i Leksand, men kom till Malmö och division 1-laget på Kirseberg inför säsongen 2016/17. Det blev inte ens en hel säsong innan han blev upplyft i Redhawks.
Under de senaste två månaderna har hamn varit lagkapten för Redhawks.
– Fredrik är en toppspelare i vårt lag och i SHL. Han har tagit stora kliv sedan han kom till oss och jag tror att han kan bli ännu bättre. Han har dessutom gjort ett jättebra jobb som lagkapten den senaste tiden och är en spelare som vi vill bygga laget runt. En väldigt viktig spelare för oss att få behålla, säger Malmö Redhawks sportchef, Patrik Sylvegård.
Förra säsongen debuterade 24-årige Händemark för Tre Kronor.
Det nya kontraktet för Malmö Redhawks sträcker sig över säsongen 2018/19 för store Händemark som är 194 centimeter lång.
– Jag är väldigt glad över att förlänga mitt kontrakt med klubben. Vi ska fortsätta på den inslagna vägen och vara ett vinnande lag över tid, säger Fredrik Händemark själv.
Läs alla artiklar om: SHL 2017-18: Redhawks-Växjö
Gå till toppen