Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Zlatan

Mourinho: Zlatan vill avsluta karriären i United

Zlatan Ibrahimovic uppges vara på väg bort från Manchester United. Men José Mourinho tonar ner flyttryktena.
– Hans dröm är att avsluta karriären i Manchester United, säger portugisen.

Det blir ingen flytt i vinter för Zlatan Ibrahimovic, om man tolkar José Mourinho.Bild: JASON CAIRNDUFF
Comebacken i november blev inte någon succé för Zlatan Ibrahimovic, som efter en rad kritiserade insatser nu är skadad igen.
Svenskens kontrakt med Manchester United går ut till sommaren, men han ryktas redan nu vara på väg bort från Manchester United.
I förra veckan skrev Yahoo Sport att Zlatan Ibrahimovic jagas av klubbar i Kina och USA, och att en övergång kan bli aktuell redan i mars då dessa ligor drar igång. Enligt turkiska medier ska även Galatasaray och Besiktas vara intresserade av anfallaren.
Men Manchester Uniteds tränare José Mourinho tror inte Zlatan Ibrahimovic kommer röra sig i vinter.
– Han vet att på den högsta nivån så är han i slutet av sin karriär. Men hans dröm, hans önskan och det han kämpar för har hela tiden är att avsluta sin karriär på den högsta nivån i Manchester United, och - för att använda de ord han själv upprepar hela tiden - vara till nytta för mig och för laget. Och det tror jag att han kan vara, säger José Mourinho enligt The Guardian.
På en presskonferens förra fredagen berättade José Mourinho att knäskadade Zlatan Ibrahimovic väntas vara tillgänglig för spel igen om två-tre veckor.
– Han behöver bara känna sig riktigt bekväm med sitt knä, med sitt tillstånd, och det tror jag han kan. Som en ledare i omklädningsrummet och på planen, och som en kvalitetsspelare på planen, tror jag han kan göra det. Och jag tycker att han förtjänar det och jag är här för att hjälpa honom, säger Unitedtränaren.
Gå till toppen