Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
MFF

MFF-podden: Sören Rieks, upprörda känslor och röda skynken

MFF-podden är tillbaka med avsnitt 139 med värvningen av Sören Rieks som första punkt på agendan.

Max Wiman, Fredrik Lindstrand och Fredrik Hedenskog inleder med att prata om Malmö FF:s senaste profilvärvning: Sören Rieks.
Vad är det för spelare MFF har värvat och vilken roll kommer han att få i laget? Varför blev så många Göteborgssupportrar så arga? Och får man bli hur arg som helst i sociala medier?
Podden gör också en summering av MFF:s transferfönster så här långt. Laget har både tappat och värvat de tyngsta namnen i allsvenskan, men hur balanseras plus och minus just nu?
Men det närmar sig också match. Hur kommer MFF att ställa upp mot Fremad Amager på lördag och vilka besked kommer att ges? Wiman ser fram emot att se Faoud Bachirou och Eric Larsson i match medan Lindstrand drar en lans för Mattias Svanberg och Carlos Strandberg.
För att lyssna rekommenderar vi till exempel Podcaster eller Acast för iOS eller Beyond pod för android. Även andra poddspelare som Podkicker och Pocket cast ska funka för android.
Det går också bra att klicka sig till Itunes och lyssna även om det brukar ta en stund innan avsnittet droppar in där.
Annars går det alldeles utmärkt att lyssna i spelaren ovan.
De 80 första avsnitten MFF-podden finns samlade här. Från avsnitt 81 och framåt finns allting här.
Gå till toppen