Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Så känner du igen en bra restaurang – skånska krogprofilernas tips

Restaurangerna blir allt fler, men vilken krog ska man välja? Vi frågade några skånska krogprofiler om deras tips: Hur vet man som gäst att en krog är riktigt bra? Och hur väljer krogfolket själva när de går ut och äter?
Råvarorna, antal rätter på menyn, toaletterna – det är några saker man bör hålla koll på.

Krogprofilerna från vänster till höger: Sandra Mastio, Tareq Taylor, Karl Bengtsson, Martin Hansen, Titti Qvarnström, Anette Wiling och Jonas Svensson.Bild: Fr vänster: Emma Larsson, Andreas Lundberg/TV4, CarlMagnus Johansson, Truls Bärg, Emmalisa Pauly, Caroline Wickmark
Det finns flera olika sorters rankningar av restauranger. Dessutom recenseras krogar i många medier.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen