Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Världsrekordätare släpper bok om Malmös falafel

På Matnatten i oktober försökte Malmöbon Pierre Orsander slå ett unikt världsrekord: att äta mat på flest antal restauranger på kortast möjliga tid. Nu står det klart att den potentiella världsrekordhållaren jobbar på ett nytt projekt – en bok om Malmös falafel.

Pierre Orsander och Jonathan Burns har bland annat intervjuat Youssif Iskandarani som driver foodtrucken Falafel by Youssif. Han drev tidigare den hyllade restaurangen The Orient House of Falafel No. 1 på Österportsgatan.Bild: Falafelboken
Pierre Orsander driver matbloggarna Skitgott och Allt om burgare men blev känd för många Malmöbor i och med sitt världsrekordförsök på Matnatten i oktober. Han och Jonathan Burns, grundare av lunchtjänsten Flexeats, har kärleken till mat gemensamt och har tidigare drivit flera projekt tillsammans.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen