Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Sport

Storförlust för Höllviken: ”Vi försöker glömma detta”

Fyra Växjömål på lagets fyra första skott – Höllviken hade ingenting att säga till om i lördagens bortamatch.

Höllviken förlorade borta mot Växjö med 10-4.Bild: PETTER ARVIDSON
Sex placeringar skiljde lagen åt inför mötet, men i matchinledningen såg det ut som fler. Växjö gjorde 1-0 redan i den tredje matchminuten.
– Vi får en väldigt tung start. Deras fyra första skott går in. Det drar ner energin i laget och vi kommer inte alls in i matchen, säger tränaren Ola Persson.
Efter en time out reducerade Höllviken till 4-1 genom Pontus Sjöberg och i början av den andra ordnade Nikolaus Moberg 4-2. Men närmare än så kom aldrig laget.
– Det blir lite desperat från vår sida. Vi känner att vi måste komma ikapp och då håller man sig inte till det vi pratade om inför. Vi hade svårt att få upp bollen överhuvudtaget.
Matchen slutade med en sexmålsförlust.
– Vi har ingen bra dag och det är inte mycket vi tar med oss i vårt spel alls. Vi försöker glömma detta och siktar helt in oss på onsdagens match.
Ola Persson tycker inte laget ska hänga upp sig på en dålig insats.
– Vi ska prata om vad som gått fel, men sen gå vidare. Övriga insatser den här säsongen har varit bra, men den här matchen gör vi inte alls bra.
Höllviken har nu sex poäng ner till strecket.
Gå till toppen