Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Nyheter

Snabbkoll på nattens nyheter – detta hände när du sov

Ny dödlig attack i Kabul, uppåt på Asiens ledande börser, storslam för Bruno Mars på Grammygalan – och mörkret stoppade särspel för svenske golfaren Alex Norén. Det är några av nyheterna som inleder den här veckan.

Ny dödlig attack i Kabul

Bild: Rahmat Gul
Beväpnade gärningsmän har angripit en militärakademi i Afghanistans huvudstad. En soldat har dödats, och några av angriparna, enligt säkerhetskällor.
Läs mer: Ny dödlig attack i Kabul

Uppåt på Asiens ledande börser

Bild: Koji Sasahara
Börserna i Asien har inlett handelsveckan uppåt efter förra veckans rekord på Wall Street. I Tokyo har Nikkei 225-index stigit 0,5 procent.
Läs mer: Uppåt på Asiens ledande börser

Storslam för Bruno Mars på Grammygalan

Bild: Matt Sayles
Bruno Mars var den amerikanska Grammygalans stora vinnare och knep priser i flera tunga kategorier. Men galan handlade inte bara om musik. Artisterna bar vita rosor för att protestera mot sexuella trakasserier.
Läs mer: Storslam för Bruno Mars på Grammygalan

Mörkret stoppade särspel för Norén

Bild: Gregory Bull
Alex Norén ligger på delad förstaplats med australiern Jason Day i PGA-tävlingen i golf i San Diego i Kalifornien, USA. Tillsammans med en tredje spelare – amerikanen Ryan Palmer – inledde de särspel för att göra upp om segern. Palmer slogs ut efter ett extra hål, medan Palmer och Norén spelade vidare. De avbröt efter fem hål eftersom det blev för mörkt och kommer att fortsätta på måndag morgon lokal tid.
Läs mer: Mörkret stoppade särspel för Norén
Gå till toppen