Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Zlatan

Oväntade bilden: Zlatan på vildsvinsjakt i Makedonien

Zlatan Ibrahimovic kopplas ihop med Los Angeles Galaxy. Men just uppges anfallaren vara i Makedonien på vildsvinsjakt - där poserar på en bild ihop med lokalbefolkning i staden Stip.

Sköter rehaben i Makedonien? Zlatan Ibrahimovic uppges vara på vildsvinsjakt där.Bild: CARL RECINE
Zlatan Ibrahimovic är just nu på väg tillbaka från knäproblem, som hållit honom från spel i över en månad.
Läs mer: Mourinho: Vill Zlatan lämna ska vi hjälpa honom
– Han kämpar hårt för att bli "fit". Jag säger inte att han är skadad, för han är inte skadad. Jag tror han är i en period där han försöker känna sig riktig redo för kraven på att spela Premier League-fotboll, sa José Mourinho på en presskonferens under måndagen.
Just nu verkar dock Zlatan Ibrahimovic inte vara i Manchester – utan i Makedonien. I alla fall om man får tro en bild publicerad på Twitter under måndagen av Filip Mishov, som skriver att Zlatan Ibrahimovic är i staden Stip. Anfallaren uppges vara där och jaga vildsvin ihop med sina vänner.
Läs mer: ESPN: Zlatan närmar sig LA Galaxy
Bilden ska vara tagen på en restaurang och Zlatan Ibrahimovic ska ha sagt att hans möte är tänkt att vara hemligt och att han ska tillbringa några dagar i staden.
Att Zlatan Ibrahimovic är intresserad av jakt är inget nytt. Han äger sedan tidigare en jaktstuga utanför Åre.
I måndags skrev ESPN att Zlatan Ibrahimovic är i långt gångna förhandlingar om en övergång till LA Galaxy i den amerikanska proffsligan, MLS.
Gå till toppen