Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Nyheter

Snabbkoll på nattens nyheter – detta hände när du sov

Trump talade om vikten av enighet i sitt första State of the union-tal, Storbritannien vill ha ett frihandelsavtal med Kina enligt landets premiärminister Theresa May, myndigheterna bekräftar att fler än 80 passagerare fanns ombord på den färja som sjönk i Stilla havet och Carolinas Victor Rask tog sitt lag till den andra hemmavinsten i rad i NHL. Det är några av nattens nyheter.

Trump talade om vikten av enighet

President Donald Trump framförde sitt State of the union-tal i kongressens talarstol.Bild: Pablo Martinez Monsivais
USA:s president Donald Trump vädjade i sitt tal till nationen till demokrater och republikaner att gå samman för det amerikanska folket. ”I kväll ber jag er alla att bortse från våra meningsskiljaktigheter, sa han.
Läs mer: Trump talar om vikten av enighet

May söker frihandelsavtal med Kina

Bild: Markus Schreiber
Storbritannien vill ha ett frihandelsavtal med Kina, enligt landets premiärminister Theresa May som besöker världens andra största ekonomi under tre dagar.
Läs mer: May söker frihandelsavtal med Kina

Fler än 80 ombord på försvunna färjan

Bild: AP/TT
Myndigheterna bekräftar att fler än 80 passagerare fanns ombord på den färja som sjönk i önationen Kiribati i Stilla havet.
Läs mer: Fler än 80 ombord på försvunna färjan

Rask tog Carolina till seger

Bild: Karl B DeBlaker
Carolinas Victor Rask tog sitt lag till den andra hemmavinsten i rad med mål i numerärt överläge i tredje perioden i NHL-ishockeyn.
Läs mer: Rask tog Carolina till seger
Gå till toppen