Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Transferrekord i Premier League

Pierre-Emerick Aubameyangs övergång till Arsenal från Dortmund för 620 miljoner bidrog till Premier League-klubbarnas värvningsrekord för ett transferfönster i januari. Arkivbild.Bild: Martin Meissner/AP/TT
Aldrig tidigare har Premier League-klubbarna spenderat mer pengar på värvningar i ett transferfönster i januari. 450 miljoner pund, motsvarande fem miljarder kronor, är mer än dubbelt så mycket som det tidigare januarirekordet från 2011.
Dyraste köpen under en hektisk sista dag var Arsenals värvning av Pierre-Emerick Aubameyang från Dortmund för 620 miljoner kronor. De dyraste köpen under januari var annars försvarsspelare och mest kostade Liverpools värvning av Virgil van Dijk från Southampton för 830 miljoner kronor.
Högsta övergångssumman i Europa var dock en försäljning från Premier League: Philippe Coutinho från Liverpool till Barcelona för 1,5 miljard kronor.
Gå till toppen