Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Zlatan

LA-stjärnan: En dröm att få spela med Zlatan

Zlatan Ibrahimovic uppges vara nära en flytt till LA Galaxy. Lagets anfallsstjärna Giovani dos Santos skulle ta emot svensken med öppna armar.
– Zlatan är en legendar, en av de bästa anfallarna i fotbollshistorien, säger dos Santos.

Både ESPN och L'Equipe placerar Zlatan Ibrahimovic i LA Galaxy i den amerikanska proffsligan, MLS. En affär ska vara så gott som klar.
Läs mer: Raiola om Zlatan: ”En flytt till USA? Om han vill”
Och Manchester Uniteds tränare José Mourinho har sagt att klubben inte tänker stoppa sin anfallare om han vill lämna innan kontraktet går ut i sommar.
Giovani Dos Santos möter Sverige med Mexiko i VM i Ryssland till sommaren.Bild: Moises Castillo
Skulle svensken skriva på för LA Galaxy kan han bilda anfallspar med mexikanske landslagsmannen Giovani dos Santos, som tidigare spelat för Barcelona och Tottenham.
– Jag vet inte vad som kommer hända, men skulle han komma är han väldigt välkommen och alla skulle säkerligen blivit väldigt glada att honom i laget, säger dos Santos till ESPN.
Läs mer: Oväntade bilden: Zlatan på vildsvinsjakt i Makedonien
Mexikanen fortsätter:
- Det skulle vara en dröm att få spela med honom. Jag har fått spela med några av de bästa anfallaren i världen. Jag har spelat ihop med Robbie Keane, så att få hit en stor spelare som Zlatan skulle betyde enormt mycket, säger dos Santos.
Gå till toppen